Loading...
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gong torsdage uge; 23, 25 og 27 kl. 16-17

Til dig der var tilmeldt onsdage i foråret.

Gong onsdage bliver til gong torsdage. Og det gør det fordi, at jeg har valgt at inddrage mine torsdage eftermiddage, så der ikke er børn på skolen, når du kommer til afspænding. SÅ det er valgt i bedste intention.

Gongtorsdagen, bliver ligesom yogaen måske både ude og inde. Det gælder på samme vis som med yogaholdene, at der er forskellige scenarier .

.

Der er flere scenarier, som afhænger af regeringens udmelding. Dels må vi kun være 10 samlet indtil 7/6. Hvis regeringen ændrer forsamlingsantallet pr. 8/6, så er der mulighed for 15 personer pr. hold. Dels er der scenarier om gongen må være indendøre. Læs nedenfor.

.

1.Scenarie
Hvis regeringen beslutter, at yogafirma hører med til fase 3, så betyder det følgende:

Uge 23 UDEgong på mit nye lækre yogagulv. Husk at medbringe din egen måtte, tæppe mm., hvis du vil ligge ned.

Uge 25 og 27 er gong indenfor. Medbring ligeledes gerne det hele. Hvis du ikke har mulighed for at anskaffe dig en yogamåtte, så kontakt Yogaline på info@yogaline.dk.

.

2. Scenarie
Hvis regeringen beslutter, at yogafirma hører med til fase 4, så betyder det følgende:

Uge 23, 25 og 27 UDEgong på mit nye lækre yogagulv. Husk at medbringe din egen måtte, tæppe mm, hvis du vil ligge ned.

.

.

Jeg stiller stole til rådighed til dem, der hellere vil sidde ned. Du skal sørge for tæppe mellem dig og stolen. Både inde og ude.

Når vi har udegoong, så vil vi være mere aktive til at starte med. Det er yogaøvelser, som alle kan være med på, og ellers findes der alternativer.

Hvis der regner for meget, så bliver det aflyst, og der kommer ikke en erstatning her for.

Jeg glæder mig som et lille barn, til at spille gongen for dig udenfor. Udenfor hvor gongen først startede med at spille. Gongen der afspejler universets lyd. Det bliver anderledes end indenfor, men jeg skal gøre mit for, at det bliver super godt og en helt speciel afspænding, med fuglefløjt, blå himmel og vinden der vil hjælpe til gongens vibationer.