Loading...
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vil du med i biffen?

Det bliver nok sjældent, at jeg spørger om det:-)

En aften om at heale dig selv via tan-kens kraft krydret med yoga i BIFFEN

– Jeg tror på at, du skaber dit liv med dine tanker, og du kan forandre det nu. Og det er hvad dette helt unikke event i Odders biograf handler om. Jeg har i samarbejde med biografleder Tomas Nørfelt, BIFFEN udviklet den enestående aften med film, yogafilosofi, åndedræt, medita-tion og refleksioner omkring sindet og dets healende effekt/ ikke healende effekt tirsdag den 4. september kl. 18.00.
Aftenen byder filmen “YOU CAN HEAL YOUR LIFE på letforståeligt engelsk. Louise Hay, som filmen handler om, har i årtier arbejdet med healing via tankerne. Jeg vil før og efter filmen guide deltagerne igennem yogafilosofi, selvreflekterende opgaver og redskaber for yogaens verden, som du kan tage med hjem. Der er pause i løbet af aftenen, hvor der bydes på te og snack.
Og ja, det kan faktisk lade sig gøre med yoga i en biograf? Yoga er meget mere end stillinger. Men kom selv og oplev vores aften om at heale dig selv via tankens kraft krydret med yoga.

Det bliver en anderledes aften, hvor vi kan sætte Odder biffen igen på kortet over nye initiativer. Så del meget gerne, så det bliver en “fest aften”, hvor vi alle kan løfte tankernes kraft i fællesskab.