Loading...
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kundalini yoga og lang gongafspænding, som påvirker nyrer og binyrer.

Binyretræthed er blevet en del af det moderne stresssyndrom. De fleste lever med det, uden at vide det. Det handler om, at binyrerne er belastet i sådan en grad, at de ikke kan udføre deres oprindelige arbejde. Livsstilsændringer og vital kost, er nogle af vejene til at dette bedres. På dette lørdagsevent, vil du bruge yoga til at arbejde med binyrerne og nyrerne. Og bemærk dette er for wellness og ikke for illness. Ønsket er at forebygge ovenstående og give en indsigt i, hvorfor det er så vigtig en del af kroppen at stimulere. Det er ikke et quick-fix, og jeg forventer ikke mirakler. Men det er en øjenåbner og start til at “vække” nyrerne og binyrerne.

Så vil du være med denne dag, så kan du forvente masser af Kundalini yoga med yogaøvelser, mantra, meditation og afspænding, herunder en lang gong afspænding. Der vil være en pause, hvor der serveres snack og te.

Signaler på binyretræthed er blandt andet følgende; uforklarlig træthed, især om morgenen. Eftermiddagen er ofte hård. Men efter aftensmaden har man det bedst. Besvær med at komme op om morgenen. Let irritabel. Nedsat sexlyst og taktil sans. Følelse af overbelastning og lettere deprimeret. Lavt blodtryk. Svækket immunforsvar. Trang til salt og søde ting.

Vil du vide mere om Kundalini yoga eller Gong afspænding?

Pris: 500kr.

Tilmelding til info@yogaline.dk

Vi slutter mellem kl. 14.30 og 15.