Loading...
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Et forløb med udgangspunkt i din krop. Kroppen er indgangen til al din visdom. Den husker alt. Også selvom sindet er videre. Et traume kan være alt fra en operation, til et chok, en ulykke eller andre situationer, der fastfryser dele af din krop. Og det er energien heri, som kan optøs via traumearbejde. Når kroppen får lov til at give efter, reparere og regulere, så er det en indgangsport til ressourcer og overskud. Og dette er tanken disse dage, at udrense, løsne, give efter og regulere til mere balance, med mulighed for at byde velkommen til mere af dig selv.

Det vil primært bestå af yogatraumeøvelser og afsluttende gonghealing. Du skal forvente at ryste, strække og ånde dig frem til mere ro, bevidsthed og modstandsdygtighed. Der vil også indgå somatisk mindfullness, samt lyde. Dertil vil der også være en teoretisk forståelse af, hvorfor et traumearbejde kan gøre en stor forskel for os alle, både fysisk, følelsesmæssigt og kognitivt.

Forestil dig en skraldespand, som er helt fyldt. Måske fyldt  til over kanten. Og i denne ligger der er et batteri, som er helt fladt. Det kan være dig – eller mig. Forestil dig at tømme lidt af denne spand, og at skraldet forbliver ude, ved at udrense/ give efter og danne nye nervebaner, så kroppen får mulighed for at lade batteriet op.

3 torsdage, D. 17/9, 24/9 og 1/10-2020. Kl. 13-16

Det er et forløb, hvor du deltager alle 3 gange.

Tilmelding via info@yogaline.dk. 2 pladser tilbage.

Pris 1800kr.

Der er efterfølgende mulighed for at bruge nogle af øvelserne der hjemme.