Hvem er Line?

Jeg hedder Line Mladenovic og er ejer af Yogaline.

Jeg underviser i yoga og tilbyder traumeterapi, da det kan bidrage til, at kroppen, sindet og sjælen healer og genopretter sin naturlige balance. Derfor studerer og gennemgår jeg integral traumeterapi, da nervesystemet og kroppens mekanismer med ophobning af oplevelser er et emne, som optager mig igen og igen. Hvorfor ryster man under en øvelse? Hvorfor er øjnene et sted, der kan slippe affaldsstoffer og traumeregulere? Hvordan? Og meget mere guf, til at forstå kroppen, sindet, energien og følelsernes sammenhæng. Det er noget af det, der gør det enestående at få lov til at undervise i yoga, og jeg oplever også, at det er særpræget for eleverne at have en underviser på sidelinjen, der ønsker at støtte til en integral (krop, sind, energi og følelser) fordybelse. Det betyder, at jeg arbejder yogaterapeutisk.

Derudover ved jeg at noget af det særlige, ved min undervisning, er, at jeg tager udgangspunkt i den/ dem jeg underviser. Er der en bestemt problematik eller ønske, som det er aktuelt at forholde sig til, så gør jeg det. Jeg har en bred faglighed og forståelsen af det integrale, samt en stærk intuition omkring, hvad yogierne (klienterne) har brug for. Desuden forklarer jeg altid gerne, hvorfor og hvad en øvelse handler om, hvis behovet er herfor. Jeg underviser med et smil på læben, da yoga gerne må være en glæde, omend det er seriøst.

Jeg er uddannet yogalærer indenfor: Børn- og teenager, Ashtanga vinyasa yoga (Hatha yoga), Kundalini yoga af Yogi Bhajan samt Gong. Desuden har jeg gennemført første år i integral traumeterapi, og er nu i gang med 2 år, som er en overbygning herpå. Jeg har derudover taget diverse kurser indenfor yoga og mindfulness, blandt andet Yin yoga, Yoga nidra og De 5 tibetanere. Derudover er supervision en del af min personlige rejse.

Herudover er jeg uddannet sygeplejerske i 2009, og jeg har læst kommunikation på universitetet.

Jeg er er fagligt nysgerrig og mærker vigtigheden i altid selv at videreudvikle mig fagligt og personligt. Jeg er en levende yogi, som enkelt individ, som underviser og som legende-mor-i-hjemmet.

Jeg er født i 1982 i København, Rigshospitalet. Jeg er mor til Molly og Samuel og er gift med Bubi.

Sat nam
Namaste

Line Mladenovic