Hvem er Line?

Jeg hedder Line Mladenovic Rimmen og er ejer af Yogaline.

Min motivation for at undervise i yoga er, at yoga kan bidrage til, at kroppen, sindet og sjælen healer og genopretter sin naturlige balance.

Jeg ved at noget af det særlige, ved min undervisning, er, at jeg tager udgangspunkt i den/ dem jeg underviser. Er der en bestemt problematik eller ønske, som det er aktuelt at forholde sig til, så gør jeg det. Jeg har en bred faglighed og forståelsen af kroppen, sindet og sjælen samt en stærk intuition omkring, hvad yogierne (klienterne) har brug for. Desuden forklarer jeg altid gerne, hvorfor og hvad en øvelse handler om, hvis behovet er herfor. Jeg underviser med et smil på læben, da yoga gerne må være en glæde, omend det er seriøst.

Jeg er uddannet yogalærer indenfor: Børn- og teenager, Ashtanga vinyasa yoga (Hatha yoga), Kundalini yoga af Yogi Bhajan samt Gong. Desuden har jeg taget diverse kurser indenfor yoga og mindfulness, blandt andet Yin yoga, Yoga nidra og De 5 tibetanere. Derudover er supervision en del af min personlige rejse.

Herudover er jeg uddannet sygeplejerske i 2009, og jeg har læst kommunikation på universitetet.

Jeg er er fagligt nysgerrig og mærker vigtigheden i altid selv at videreudvikle mig fagligt og personligt. Jeg er en levende yogi, som enkelt individ, som underviser og som legende-mor-i-hjemmet.

Jeg er født i 1982 i København, Rigshospitalet. Jeg er mor til Molly og Samuel og er gift med Bubi.

Sat nam
Namaste