Jeg kan varmt anbefale yoga hos YogaLine, som jeg har gået hos i mange år. Det skønne kvindemenneske har hjertekraft, nærvær, ro og dyb menneskelig klogskab. En yogasession hos Line er en rejse hjem i eget hus. Fra tid til anden går jeg til yoga hos andre undervisere – det er inspirerende. Men jeg vender altid hjem til Line. Det selv om hun bor forbistret langt fra mit hus. Hov – jeg glemte at skrive, at Lines humor er – midt i seriøsiteten – vidunderlig. Og så er hun på evig egenrejse dybere ind i yogaens univers.

Kærlig hilsen Susanne

Yoga hos Yogaline er vidunderligt. Line er utrolig opmærksom og har mødt mig, der hvor jeg er med min historik og skiftende skavanker. Hun mærker på et hold, hvad der er brug for og finder øvelser frem, der passer. Hun favner det hele menneske og yogaens effekter for krop, sind og sjæl. Jeg har altid noget nyt dejligt med hjem, når jeg har været til yoga hos Yogaline.

Signe, Over Randlev, 42 år.

Yoga hos Line er meget mere end bare yoga.

Jeg føler altid, at dagens yoga er lagt tilrette, så den passer præcis til det, som jeg har behov for, lige der hvor jeg er, lige den dag. Jeg ved, at mange føler det samme!
Line støtter og hjælper i stillinger og forklarer gerne, hvordan yogaen påvirker kroppen og sindet.

For mig har yogaen hos Line også haft en terapeutisk virkning, og jeg er blevet et langt mere helt menneske.

Kærligst
Trine, Odder, 50år

Line har en utrolig viden om, hvordan hver eneste øvelse i yogaen påvirker krop og sind, og hun kan tilpasse de enkelte øvelser efter individuelle behov. Jeg er meget inspireret af den måde, som Line underviser på og den atmosfære, der er hos Yogaline. Her forenes krop og sind.

Karin, Horsens, 44 år